Det unike med Grenland

Det unike med vårt område er at det er mange aktører som kan tilby finansiell bistand til prosjekter med vekstpotensiale. I en oppstarts- eller omstillingsfase kan Vekst i Grenland tilby følgende:

  • Utviklingslån
  • Egenkapital
  • Garantier
  • Tilskudd

Utviklingslånet er rettet mot små- og mellomstore bedrifter og gir likviditet i en tidlig fase. ViG kan også gå inn med eierposisjoner i bedrifter. I mindre engasjementer kan det gis direkte tilskudd. ViG kan i andre tilfeller bidra med garantier. Vi samarbeider også med andre instanser som Innovasjon Norge og Oslofjordfondet.
 
Vekst i Grenland er næringsutviklingsselskapet for kommunene Bamble, Drangedal, Kragerø, Porsgrunn, Siljan og Skien. Tilbyr både veiledning og finansiell bistand. Etablererkontoret gir gratis bistand til etablerere i oppstartsfasen med kurs og individuell veiledning. Lokalisert både i Skien og Kragerø. Innovasjon Norge tilbyr tjenester og programmer som skal bidra til å utvikle distriktene, øke innovasjonen i næringslivet over hele landet og profilere norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.