Telemark

I Telemark har vi flere næringsselskap og etablererkontor som alle jobber aktivt for å utvikle sine regioner i et næringslivsperspektiv.

Grenland

Næringsselskapet i Grenland heter Vekst i Grenland. Dette er et interkommunalt selskap for de seks kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble, Kragerø, Drangedal og Siljan. De nevnte kommunene har ikke lenger egne næringsavdelinger, da Vekst i Grenland har denne funksjonen. Tidligere næringssjefer i kommunene er i dag ansatt i Vekst i Grenland.
Hjemmeside: www.vig.no 

Øst-Telemark

Øst-Telemark består av kommunene Hjartal, Notodden og Tinn. Her finner du flere næringsselskap. I Tinn finner du Rjukan Næringsutvikling og på Notodden er Notodden Utvikling. I tillegg er alle tre kommunene en del av Kongsbergregionen.
Hjemmesider:
www.nuas.no
www.rnu.no
www.kongsbergregionen.no 

Midt-Telemark

Midt-Telemark Næringsutvikling dekker kommunene Bø, Nome og Sauherad.
Hjemmeside: www.mtnu.no 

Vest-Telemark

Vest-Telemarksrådet jobber for at regionen skal være et godt sted for arbeid, bosted og opplevelser. Vest-Telemark består av kommunene Vinje, Tokke, Seljord, Kviteseid, Fyresdal og Nissedal.
Hjemmeside: www.vest-telemark.no 

Etablererkontorene

Etablererkontoret Telemark har kontor i alle ovennevnte regioner. Etablererkontoret tilbyr gratis veiledning til de som vurderer å starte egen bedrift. Både gjennom felles kurs og individuelle møter bidrar kontoret til en god oppstart. Etablererkontoret er også drivkraften bak Gründeruka. Gründeruka er en del av Global Entrepreneurship Week som arrangeres samtidig i over 120 land. Gründeruka er en uke for å synliggjøre og inspirere gründere, innovasjon og entreprenørskap.

Finn ditt lokale etalbererkontor på: www.etablererkontoret.no

Les mer om Gründeruka på: www.grunderuka.no

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.