ViG legger om

Vi har gleden av å presentere for deg helt nye hjemmesider med tydelig fokus på målgruppene INVESTOR – BEDRIFT - GRÜNDER. Vi har som målsetting at leseren finner riktig og tilstrekkelig informasjon om hva ViG og regionen kan tilby; tilsvarende et «første kundemøte». I samme moment legger vi om fra tradisjonell nyhetsvarsling til bloggkommentarer og nyhetsbrev.

I prosess med selskapets eiere har Vekst i Grenland spisset sine arbeidsområder. Det betyr at vårt arbeid og vår kommunikasjon nå blir konsentrert om og rundt våre finansielle- og rådgivende produkter samt annen relevant næringsutviklingstematikk. Med bakgrunn i dette har vi endret kommunikasjonsplattform med en spissere profil direkte rettet mot våre målgrupper Gründer – Bedrift – Investorer. 

Hvilke konsekvenser har dette for DEG som har abonnert på Vekst i Grenland sine nyheter, deltatt på «ViG events» eller mottatt BOiGRENLAND nyhetsbrev?

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.

Vi ber deg som ønsker å følge oss videre om å følge  oss på våre Facebook og Twitter kontoer. Her legger vi ut aktuell informasjon, invitasjon til arrangement samt kommentarer og blogginnlegg fra våre ansatte. Vi vil også at våre lesere får mulighet til enda større interaksjon med oss. Vi vil gjerne høre hva DU tenker og mener. Denne omleggingen legger mye bedre til rette for nettopp dette.

I stedet for nyhetsvarsling vil vi med litt lenger intervall sende ut nyhetsbrev til dem som abonnerer på det, inneholdende aktuelle saker om og rundt næringsutvikling i Grenland. 

Vi håper du liker vår nye profil og de grep vi har tatt. Kom gjerne med tilbakemeldinger på aktuelle tema og eventuelle mangler.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.