Nye styremedlemmer i Vekst i Grenland AS

På Generalforsamlingen i selskapet 10. mai ble det valgt inn to nye styremedlemmer fra hh Porsgrunn og Kragerø. Disse to deltok også på sitt første styremøte 21. juni.

Trond Ingebretsen (1969) representerer Porsgrunn kommune i ViG-styret. Han er vokst opp på Notodden, studerte i Trondheim og flyttet til Grenland i 1996. Først til Skien, deretter Porsgrunn og i 2000 til Brevik hvor han bor med kone og to barn.

Han arbeider i dag som direktør i Nokas med kontoradresse i Brevik. Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Danmark og Sverige. Ingebretsen er leder av spesialområde "Safety" som har hovedfokus innen beredskap og HMS, både industrielt og offentlig.

Ingebretsen er utdannet som sivilingeniør fra NTNU innen energi og miljø. Han er lokalpolitisk aktiv i arbeiderpartiet, sitter i bystyret og er leder av utvalg for plan og kommunalteknikk i Porsgrunn.

Han har videre tidligere erfaring fra ulike tillitsverv, blant annet som styremedlem i NHO Telemark og IKT Grenland.

 

Anneriek Barre (1971) representerer Kragerø i ViG-styret og er født i Groningen, Nederland. Hun flyttet til Tyskland i 1994 og til Kragerø i mars 2008 sammen med samboeren og datter.

I Kragerø driver Barree Victoria Hotel; et  hyggelig sentrumshotel med 33 rom. I 2012 ble hun styreleder for Visit Kragerø, en selskap som ble stiftet i 2009 med fokus på markedsfører destinasjon Kragerø. Både jobb og tillitsverv er gode ståsteder for å markedsføre Kragerø og hotellet både i Nederland og Tyskland.

Barree har utdanning fra Hotelledelsescollege i Groningen; et studium over fire år som inkludere både teori og praksis. Mye av praksisperioden ble gjennomført i Tyskland der hun jobbete flere hoteller. Hun har også arbeidet som rådgiver, og med salg innen vinbransjen. Barree er levende opptatt av hotelbransjen – en bransje med både krevende og spennende hverdager.

I fritiden er Barree mye ute i naturen, gjerne sport som svømming og langrenn, og selvfølgelig mye samvær med venner og familie.

I tillegg til styreleder i Visit Kragerø og styremedlem Vekst i Grenland AS er Barree engasjert i politikken som varamedlem i kommunestyret for Høyre og sitter i Hovedutvalg for læring og utvikling

* * *

Vi ønsker Trond og Anneriek velkommen til styret i Vekst i Grenland AS og ønsker dem lykke til med et viktig arbeid for regionen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.