Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 1791, Objekt-ID: 1784

aktuelt

Made in Grenland - aktuelt

aktuelt

Navn Klasse Seksjon

Porsgrunnsbedriften Inflow-Control er blitt verdensledende på å utvikle brønnteknologi til oljeindustri.Startskuddet for å bringe InflowControls enestående oljeventil teknologi ut på markedet gikk i september. I samarbeid med europeiske partnere er målet å klargjøre ventilen til felttester i 2014.

Les hele artikkelen på Telemark offshores nettside

Blog post 1

Når Statoilansatte tar sommerferie og tømmer kontorene i forskningsparken på Herøya, strømmer studentene til. ”Brakka“ fylles opp av et 15-talls sommerstudenter fra hele verden. Les hele saken på Herøya Industriparks hjemmeside: Sommerstudentene inntar Statoil.

Blog post 1

Calora Subsea sikrer at oljestrømmene flyter fra store havdyp og indre jordkjerner ut i kranene til verdens oljeindustri. I en anonym produksjonshall i Norges mest komplette industrimiljø på Herøya lages isolasjon til fleksible rør som sikrer oljeflyten.  Les hele saken på Herøya Industriparks hjemmesider: Calora Subsea sikrer oljeflyten i verden.

Blog post 1

Porsgrunnsfirmaet InflowControl har fått flere millioner fra EU for å få en oljeventil på markedet. 

Blog post 1

Inflow Control  jobber med å utvikle en ny ventil for oljebransjen som vil øke produksjon av olje på eksisterende og nye oljefelt. Bedriften fikk støtte fra Forskningsrådet, og søker nå 10 millioner kroner fra EU’s forsknings- og utviklingsprogram.  

Blog post 1

Europa er i innovasjonskrise og setter nå fokus på hvordan offentlige innkjøpere kan bli flinkere til å kjøpe innovative produkter og tjenester sa Eva Camerer, EU rådgiver på Open Days i Porsgrunn, 15. november.

Blog post 1

Jeg har vært på festival! En festival der støvler, gjørme og uoppslåelige telt heldigvis har vært mangelvare, men der gode ideer og kunnskapshunger har vært obligatoriske accessoirer. En festival helt etter min smak.

Blog post 1

Gatsoft har vunnet sin andre storkontrakt med helseregionen Landstinget i Öster Götland i Sverige.  – Vi skilte oss ut ved å tilby en løsning som strekker seg lengre enn det som finnes i dag, sier markedssjef Håkon Storm, ansvarlig for eksportsatsingen til Sverige.

Blog post 1
Infoboks 1

Statoil jakter kontinuerlig på nye ideer og teknologi løsninger via selskapet Statoil Technology Invest og egen innovasjonsportal. Lokal teknologiutvikling brukes i hele verden. - Det er mulig å drive lønnsomt fra Grenland og jobbe med internasjonal oljeindustri, sa Trygve Rinde, daglig leder i Acona på offshore møtet 6.juni 2012.

Blog post 1
Multibanner 1

Aktiviteter

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.