En god dag på jobben…..

En riktig fin sommerdag i juli (ja, det var faktisk noen av dem) fikk jeg en omvisning på Kjørbekk/Rødmyrområdet. Omvisningen ble gjennomført av den alltid like entusiastiske Morten Christoffersen hos den velkjente Skiensbedriften Cand Pharm Christoffersen AS. Morten er styreleder i Kjørbekk/Rødmyr InteresseOrganisasjon. 

Utviklingen på Rødmyr og Kjørbekk er formidabel. Nye bedrifter kommer til og eksisterende bedrifter ekspanderer med nye bygg, utvidelser og nyansatte. Morten kunne peke på den ene bedriften etter den andre som har hatt en flott utvikling.

Man blir i godt humør av slikt. Spesielt når vi har hatt et første halvår preget av forholdene rundt REC og PP. Vi ser her en underskog av små og store bedrifter som utvikler konkurransedyktige ferdigheter overfor sine respektive markeder. 

KRIO har 95 medlemsbedrifter. Organisasjonen har følgende målsetting (klippet fra organisasjonens hjemmeside www.krio.no):

  • - å samordne, utvikle og ivareta medlemmenes interesser. 
  • - å delta i utviklingen av Kjørbekk og Rødmyr som næringsområde, bl.a. ved å være representert direkte eller indirekte i distriktets næringsorganisasjoner og bestemmende organer. 
  • - forøvrig å være pådriver og meningstyrer i aktuelle saker i distriktet.

Vår opplevelse er at KRIO gjør en viktig jobb for bedriftene på området og at de spiller godt sammen med vertskommunen og øvrige næringsorganisasjoner; som f eks Skien Næringsforening.

Igjen; det er alltid inspirerende for en næringsutvikler å registrere optimisme, dyktighet  og pågangsmot. Jeg lot meg virkelig  imponere og inspirere denne vakre julidagen. Det er bare å ønske KRIO og andre gode krefter lykke til med et viktig arbeid. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.