Vi er "klapperne"!

”Verdiskapningen som Made for Movement har tilført det offentlige i form av skatter og avgifter kan alene drifte Vekst i Grenland i mange år” – sitat Ånund Olsen, Gründer.

I dag presenterte Ernst&Young sitt samfunnsregnskap av bedriften Made for Movement i  sistnevntes lokaler på Rødmyr i Skien. Til stede var også Steinar Riis og Per Wold som var ”klapperne” i begynnelsen av eventyret i 1995. Heia-gjengen fra næringsavdelingen i Skien kommune og Vekst i Grenland hadde tro både på produktet og på gründeren Ånund Olsen, og var villige til å bidra både økonomisk og med rådgivning/tilrettelegging. 

Resultatet ser vi i dag. Med en forventet omsetning på 75 millioner i 2012, 24 ansatte i Skien, lokale underleverandører og distributører i hele verden, så kan Made for Movement trygt kalles en suksess. 

I alt har bedriften 184 mnok i samlet verdiskaping over disse 10 årene. Dette inkluderer også ca 27 mnok som er holdt tilbake i bedriften. I tillegg regner man med at ca 65% av innkjøpte varer og tjenester skriver seg fra regionalt næringsliv; hvilket utgjør ca 100 mnok på 10 år. 

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.

Her finner du hele samfunnsregnskapet utført av Ernst&Young.

Kunsten å bevege

www.madeformovement.com

Satsing har gitt gevinst
Erobrer markeder i utlandet
Sterkt etterspurt
Stor tro på Innowalk
Stolt vinner

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.