Ny markedssjef i ViG

Vekst i Grenland AS utlyste på forsommeren en ledig stilling som markedssjef i selskapet. ViG fikk i alt 20 søknader. Flere av disse hadde en svært relevant bakgrunn. Valget falt på Stine Ellingsberg, 43 år fra Porsgrunn, som nå har begynt hos oss.

Ellingsberg kommer fra stillingen som markeds- og informasjonsansvarlig i Telemark museum. Hun har markedsutdanning fra Norges Markedshøyskole/BI og Leeds Metropolitan University/UK.

I tillegg til arbeidserfaring fra Telemark Museum siden 2011, har hun bred arbeidserfaring fra næringslivet; herunder Edda Mediateam i Skien og Aftenposten i Oslo.

Som markedssjef vil Ellingsberg ha ansvaret for markedsarbeidet i ViG og være en koordinator for det regionale markedsarbeidet definert i Strategisk Næringsplan for Grenland. Videre vil hun med sin erfaringsbakgrunn fra næringslivet også være en del av selskapets nyskapingsteam. 

Stine Ellingsberg er gift og har to barn og er bosatt i Porsgrunn. 

- Da Nora kom til verden for 11 år siden, bestemte vi oss for å flytte fra Oslo og hjem igjen til Porsgrunn. Å pendle til jobben i Aftenposten var ikke aktuelt for meg, og jeg fikk jobb i Mediateam, forteller hun til PD.

De to siste årene har Stine jobbet for Telemark Museum.

- Jeg har savnet dialogen med næringslivet. Nå får jeg muligheten til å jobbe tettere med dem, og ikke minst få være med å profilere området vårt. Jeg gleder meg virkelig til å være med på dette viktige arbeidet, sier Stine. 

Vi ønsker Stine Ellingsberg velkommen inn i teamet og ønsker lykke til med viktige oppgaver for ViG og regionen.

Les mer i PD

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.