Helseinnovasjon Telemark

Helsenæringen er i en rivende utvikling. Markedet for bedriftene er ofte globalt, og for samfunnet er det essensielt at vi klarer å fornye helsesektoren. 

Helseinnovasjon Telemark skal bistå helsegründere og etablerte helsebedrifter med å utvikle deres ideer, innovasjoner og forskningsprosjekter.

Prosjektet har som mål å bidra til økt innovasjon, verdiskapning og flere arbeidsplasser gjennom å styrke samarbeidet mellom Universitetet i Sørøst Norge (USN) og helsenæringen i Telemark. Videre skal prosjektet styrke posisjonen til campus Kjølnes gjennom økt kunnskap i næringslivet om mulighetene som finnes i USN som bidragsyter i bedriftens utvikling, samt bedre forståelse i USN for hvilke behov som må dekkes for at helsenæringen skal anse Universitetet som en attraktiv samarbeidspartner. 

Prosjektet har fastsatt måleindikatorer. Minst fem bedrifter og eller offentlige partnere skal ha startet opp formelt samarbeid med Universitetet. Samarbeidet kan ha form av felles forskingsprosjekter og kommersialisering av forskning, samt studentmobilitet (eks student ut i bedrift). Videre skal minst tre telemarksbedrifter ha etablert samarbeidsprosjekter med nasjonale og eller internasjonale bedrifter, helsecluster eller andre større selskapsstrukturer.  

Helseinnovasjon Telemark er et samarbeidsprosjekt mellom ViG, Telemark fylkeskommune, Sykehuset Telemark, USN og Innovasjon Norge. ViG ved Preben Hjallum er prosjektleder. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.