EasyRoller med unik mulighet

Torsdag 6.12 fikk firmaet fra Skien mulighet til å presentere seg for internasjonale investorer i DNB`s nye storstue i Oslo. Deres unike rullestol i spesialplast ble valgt ut til å delta på The Nordic Investments Conference sammen med utvalgte Svenske og Norske helsebedrifter i regi av Oslo Medtech og DNB. En begivenhet i seg selv.  

De fikk denne muligheten gjennom et Svensk- Norsk helsenæringssamarbeid, der IKT Grenland og Helseinnovasjon Telemark deltar. Mer om EasyRoller kan du lese her.

Ørjan Didriksen og Knut B. Iversen representerte selskapet denne dagen og vi er spent på hvilke erfaringer de sitter med :.

Først, hva er bakgrunnen for at dere velger å søke investorer?
- Easy Roller er et komplett og ferdigutviklet produkt, med alle nødvendige godkejnninger for et stort internasjonalt marked. For å ha muligheter til å nå dette markedet innser vi at vi må ha sterkere økonomisk plattform.

Produktet er så godt – at det fortjener at vi, eller andre investorer lykkes.

Hvordan opplevde dere selve arrangementet?
- Oslo MedTech  oppleves som meget profesjonelt, en unik arena for firmaer som ønsker kontakt med nasjonale så vel som internasjonale  aktører. Vi vil spesielt trekke frem høykvalitets coaching i forbindelse med utarbeiding av presentasjonsmateriale.

Har arrangementet åpnet nye muligheter?
- Vi er frimodige nok til å si at det har skjedd mer rundt introduksjon av Easy Roller etter Oslo MedTech, enn vi til sammen har opplevd i hele 2012. Vi har fått personlig kontakt med den Amerikanske Ambassadøren, med Innovasjon Norge i USA samt henvendelser både fra DnB Markets og Finansavisen – flere andre investormiljøer har også kontaktet oss, så vi har store forhåpninger.

Neste år arrangeres  Nordic Investments Conference igjen på samme tid og EasyRoller anbefaler andre  å benytte muligheten dette representerer. 

Fokus på helsenæring og innovasjon

Telemark har flere bedrifter med forutsetninger for å lykkes i et internasjonalt helse marked. 

Veien frem er utfordrende og gode hjelpere kan derfor være avgjørende. Vilje til samarbeid, nettverk og åpenhet er også viktige kriterier.

Mange av dagens- og morgendagens utfordringer innen helse- og velferdssektoren kan løses ved hjelp av innovativ produkt- og tjenesteutvikling. Dette betinger at skilleveggen mellom næring og «kunde» dras til side og erstattes med transparens og dialog.

Det overordnede målet for prosjektet er at den enkelte bedrift lykkes, og fører til flere arbeidsplasser innen helsenæringen i Telemark.   Prosjektet skal også gjennom nasjonalt og nordisk samarbeid, markedsføre Telemark som et attraktivt område for å teste ut ny teknologi og bedriftsetablering.

Helseinnovasjon Telemark er et 2-årig prosjekt med fokus på helsenæringen i Telemark. Prosjektet skal gjennom fokus på muligheter jobbe med den enkelte bedrift og bidra til aktiv samhandling innen næring, helsesektor og FOU. Flaskehalser for innovasjon skal identifiseres og nøytraliseres.

Prosjektet er et samarbeid mellom: Vekst i Grenland, Klosterøyafondet, Skien næringsfond, Telemark fylkeskommune og Innovasjon Norge.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.