Helseinnovasjon Telemark

Telemark har over 40 bedrifter som enten helt eller delvis jobber i et nasjonalt og internasjonalt helsemarked. Noen av disse aktørene er ledende innen sine områder i et globalt perspektiv. Andre har et lokalt fokus og deres ønske om utvikling av bedriften ligger i å lykkes enda bedre her «hjemme».

Veien frem for en liten aktør eller nyoppstartet bedrift kan være svært utfordrende i et stadig tøffere marked der innkjøpet er profesjonalisert og leveringsevne og kvalitet settes i høysetet. Noen har gått veien før og lært hva som skal til for å lykkes. Her finnes det mange interessante potensielle koblinger 

 

Helseinnovasjon Telemark har som målsetning å bidra til innovasjonsarbeidet hos den etablerte aktøren gjennom aktiv deltagelse i bedriftens utviklingen av nye produkter og tjenester.

Helseinnovasjon Telemark skal også hjelpe gründeren eller idehaveren til å realisere og kommersialisere sine prosjekter.

Mange av dagens- og morgendagens utfordringer innen helse- og velferdssektoren kan løses ved hjelp av innovativ produkt- og tjenesteutvikling.

Dette betinger at skilleveggen mellom næring og «kunde» dras til side og erstattes med transparens og dialog.

Det overordnede målet for prosjektet er at den enkelte bedrift lykkes, at nyskapning oppstår og at dette igjen fører til flere arbeidsplasser innen helsenæringen i Telemark.  

Prosjektet skal også gjennom nasjonalt og internasjonalt samarbeid, markedsføre Telemark som et attraktivt område for å teste ut ny teknologi og bedriftsetablering.

Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt med Preben Hjallum

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.