Produkttesting i Skien kommune

Bedrifter som utvikler produkter og løsninger har ofte behov for å teste ut produktene på aktuelle brukergrupper i en tidlig fase. Skien kommune gir nå bedrifter mulighet til en slik uttesting i ulike avdelinger i kommunen. En testperiode vil kunne gi produsenter nyttige tilbakemeldinger som kan være med å forbedre produktet eller løsningen.

- Vi ønsker nytenkning for å løse dagens - og morgendagens utfordringer på en smartere og bedre måte. Våre medarbeideres kompetanse kan bidra til å kvalitetssikre produkt- og løsningsutvikling, og vi ønsker å være en konstruktiv samarbeidspartner for næringslivet, forteller næringsrådgiver Lene Kaasi Hysing i Skien kommune.
Testleiligheten Gamle Ekdahls nye hjem ble åpnet i 2012 og her er fokuset utvikling og bruk av velferdsteknologi. Kommunen åpner nå opp for at andre typer teknologi også kan prøves

- Dette er den beste nyheten jeg har fått på lenge, sier Bård Stranheim i Innovasjon Norge.

- Dette stimulerer forståelse og nytenkning og sikrer at produkter og løsninger tilpasses brukernes behov. Ikke minst bidrar dette til å bygge kultur for åpenhet, involvering og innovasjon.

 

Informasjon om ordningen og søknadskjemaer finner du her:

http://www.grenlandssamarbeidet.no/GKI/Anbudsprotokoller/

Næringsrådgiver i Skien kommune
Lene Kaasi Hysing 

Beskrivelse av prosessen for mottak og behandling av søknad om test:

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.