InvestiTelemark

InvestiTelemark; spennende initiativ fra Telemark fylkeskommune og Innovasjon Norge Telemark

Sist uke fikk vi vite mer om prosjektet "Invest in Telemark"; her legges det opp til en solid dugnad for å sette Telemark på kartet som lokaliseringssted for store etableringer. En slik satsning kan virkelig bidra til å forsterke det arbeidet som allerede skjer i de ulike regionale næringsutviklingsselskapene og kommunene i Telemark.

TFK og IN har valgt å samarbeide med First House i Oslo, som i sin tur vil involvere både internasjonale og regionale medspillere. ViG mener dette er et svært spennende grep; skal man lykkes i å skape oppmerksomhet om Telemarks kvaliteter som etableringssted, må man bruke miljøer med betydelige nasjonale og internasjonale nettverk.

Vi i ViG er rede til å bidra i den store dugnaden med vår kunnskap om lokale forhold som arealer, infrastruktur, leverandørindustri, ulike nettverk, regionale investormiljøer, mv. Parallelt med dette vil ViG i tråd med føringene i Strategisk Næringsplan for Grenland (SNP) arbeide videre med nyskaping blant regionens små- og mellomstore bedrifter. Med forankring i SNP har ViG i vinter arbeidet med en markedsplan for Grenland. Timingen er derfor perfekt for å sikre koordinering mellom disse to initiativene.

Det er riktig å klinke til, og det føler vi at TFK og IN gjør i dette prosjektet. Vi ser frem til et spennende samarbeid.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.