Din døråpner til EUs forskningsprogram

9.00-15.30 24. mai 2013

Sted: Forskningsparken på Bakkenteigen, Borre

For tredje år på rad arrangerer Høyskolen i Vestfold et tre-dagers kompetansekurs for bedrifter 24.5, 12.6 og 10.9 – «Din døråpner til EUs forskningsprogrammer». Se Program og Påmelding.  

I år er det kommende rammeprogrammet Horizon 2020 som er i fokus. Kurset tar sikte på å øke bedriftenes muligheter til å delta i H2020 gjennom informasjon, veiledning, case-arbeid og erfaringsutveksling.

Kompetansemeglere hjelper Telemarksbedrifter

Kompetansemeglere fra VRI Telemark vil følge opp og bistå Telemarksbedrifter som deltar på dette kurset mhp prosjektetablering. Det overordnete målet for VRI (Virkemiddel for Regional FoU og Innovasjon) er å fremme innovasjon, kunnskapsutvikling og verdiskapning gjennom regional samhandling og en forsterket FoU-innsats i regionene. I Telemark er VRI et samarbeid mellom Telemark Fylkeskommune, FoU-miljø, næringslivsorganisasjoner og bedrifter. I VRI Telemark brukes kompetansemegling for å:

·        Avdekke bedriftenes FoU-utfordringer, behov og muligeter

·        Identifisere og klargjøre FoU-utfordringer, finne og knytte kontakt med relevante FoU/kunnskapsmiljø og virkemiddel

·        Initiere, følge opp og avslutte Fou-prosjekter

Første kursdag er 24. mai, fulgt av 12. juni og 10. september. Påmelding til Thomas Slagsvold, HIVE, thomas.slagsvold@hive.no, innen 10. mai

Med gode resultater fra Telemark i fjor, bør det være mulig å friste flere bedrifter til å tilegne seg kompetanse rundt dette.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.