Toppmøte om landbasert industri

12.00-15.30 20. august 2013

Sted: Kafe K, Porsgrunn

Velkommen til næringslivsdebatt og med innlegg fra LO leder Gerd Kristiansen og administrerende direktør i NHO Kristin Skogen Lund den 20. august 2013

Vekst i Grenland, LO Telemark og NHO Telemark inviterer næringslivsledere og andre næringsinteresserte til debattmøte med LO leder Gerd Kristiansen, NHOs Administrerende direktør Kristin Skogen Lund og Telemarks førstekandidater til Stortinget. Det åpnes med innlegg fra Kristin Skogen Lund, Gerd Kristiansen og førstekandidatene. Etter innleggene blir det debatt mellom alle innlederne.

Sted: Kafe K, Porsgrunn klokka 12.00, oppstart med lunsj til 12.30. Opplegget har en ramme på 3 timer inklusiv lunsj.

Debattleder: Direktør Bård Stranheim, Innovasjon Norge Telemark

I forbindelse med årets Stortingsvalg ønsker Vekst i Grenland, LO Grenland og NHO Telemark å sette fokus på de utfordringene næringslivet i Telemark står overfor. Det er viktig at bedriftsledere og politikere møtes for å skape en bedre forståelse av og for de mulighetene og utfordringene som bedriftene i regionen har, og hvilken betydning som næringspolitikken har for den enkelte bedrift. Hver kandidat får starte med en appell om deres partis næringspolitikk, deretter blir det åpnet for spørsmål fra salen. Vi ser fram til en aktiv debatt. Vel møtt. Påmelding innen fredag den 16.august klokka 10.00.

Påmelding her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.