Investorforum høsten 2013

17.00-20.00 19. november 2013

Sted: Skagerak Energi

Høstens investorforum går av stabelen tirsdag 19. november i lokalene til Skagerak Energi, Floodeløkka 1, i Porsgrunn. 

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.

Invest in Denmark
Kom og hør Thomas Højlund Christensen fortelle hvordan Danmark selger seg som et attraktivt sted å drive næringsvirksomhet. Med over 50 årsverk og internasjonal tilstedeværelse i 13 verdensmetropoler og høyvekstområder overlates ingenting til tilfeldighetene når Danmark rigger seg for vekst.

Invest in Telemark

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.

Hør Bjørn Richard Johansen fortelle hvordan Invest in Telemark har rigget seg for å bidra til å skape vekst i Telemark. Invest in Telemark er et prosjekt i regi av Telemark Fylkeskommune og Innovasjon Norge i Telemark.
Bjørn Richard Johansen er rådgiver og partner i First House i Oslo. Han er opprinnelig fra Borgestad og reiser til Telemark så ofte han kan. Han har betydlig erfaring fra å jobbe som rådgiver og leder i Norge og internasjonalt, samt har vært gründer og strategen bak etableringen av First House.

 Programmet for kvelden:

  • Nytt fra Herøya, Ny miljøvennlig teknologi for konkurransedyktig produksjon av magnesium og silica i Porsgrunn – Silmagprosjektet, v/Per Bjørn Engseth
  • Inkubatortilbudet: Proventia og Gnisten.Inkubator - et tilbud til hele Telemark. Fra Proventia kommer Morten Braatø og fra Gnisten, Arne Sukke.
  • Connect i Telemark Forsterket satsing ved forretningsutvikler Torkild Follaug.
  • Vekst i Grenland IKS Kort presentasjon av Nye Vekst i Grenland

Bedriftspresentasjoner:

  • Safelink - Next generation offshore lifting solutions. Invester direkte i produktene. Lav inngangsbillett - redusert risiko - store gevinster. Professor Totland.
  • Tjervåg AS Alt som har skjedd hos Tjervåg AS det siste året er en direkte konsekvens av Gründeruka 2012. Daglig leder Vidar Tjervåg.
  • Kongla Production Sara Fosstvedt forteller om sitt selskap som drives etter internasjonalt vedtatte Fairtradeprisnsipper. Hennes selskap produserer klær og tilbehør i tre afrikanske land og i India. 

Det blir servert mat og drikke

 

Påmelding.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.