Vel blåst for Gründeruka 2013

Gründeruka ble arrangert for andre året på rad i 2013, igjen en suksess. En internasjonal  uke i over 120 land med fokus på innovasjon og entreprenørskap. I 2013 ble det gjennomført 42 arrangementer med over 1500 deltagere i Telemark. Gode samarbeidspartnere og alle regionene sørget for flotte arrangementer. 

For andre året på rad arrangerte Telemark Gründeruka 18-22 november 2013.
Erfaringene fra 2012 fortalte oss at det var behov for et slikt fokus på gründerskap. Telemark var det første fylket i landet med aktiviteter hver dag hele uken, noe som har fått stor nasjonal oppmerksomhet. I 2012 var de aller fleste arrangementer i Grenlandsregionen, og målsettingen for 2013 var bla å få med alle regionene i fylket. Det klarte vi!
Vest-Telemark hadde bla Stig og Steins motivasjonsforedrag, Midt-Telemark hadde besøk av Build2Grow som arrangerte camp innen produkt-og tjenesteutvikling, Øst-Telemark hadde foredrag om bla merkevarebygging og hvordan «selge sola» på Rjukan. I Grenland ble det arrangert kurs i jus for småbedrifter, nettverksbygging, Investorforum, Vekstkonferanse og mye mer.  
Ekstra gledelig var det at Høgskolen i Telemark ble en svært aktiv samarbeidspartner i 2013, og at alle avdelingene var medarrangør i flere arrangementer.
I 2013 ble det også bygget egen hjemmeside for Gründeruka, www.uke47.no som var et helt nødvendig løft for å utvikle Gründeruka.
Med en visjon om «Gründerfylket Telemark» er en årlig gründeruke et viktig  verktøy som bidrar til at vi kommer dit.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.