HiT studenter inviteres på safari!

Studenter ved Høgskolen i Telemark inviteres på Næringssafari i Grenland!

Denne uke er det oppstartsuke for studentene ved Høgskolen i Telemark (HiT). Med 160 studieretninger er Høgskolen i Telemark blant de landsledende med bredest studieportefølje og en av de med flest studenter; nærmere 7000.

Ved avdeling Porsgrunn var det høytidelig åpning av studieåret mandag 18. august, hvor både ordfører Øystein Beyer, direktør i Odd Fotballklubb, Einar Håndlykken og selvsagt rektor Kristian Bogen ønsket studentene velkommen og lykke til på ferden. 

En stor andel av studentene kommer utenfra Grenland og Telemark. Både lokalkjente og innflyttere får kjennskap til høgskolen og regionen gjennom fadderuken. Som et ledd i oppstarten har også Porsgrunn-, Skien- og Bamble kommuner, Vekst i Grenland og Visit Grenland vært på stand på høgskolen for å informere om hva vi kan tilby dagens studenter og fremtidens borgere.

Grenland har fortsatt stor aktivitet på Herøya Industripark og vi ønsker å vise studentene at her er det arbeidsplasser for framtidens ”kloke hoder”. Vekst i Grenland i samarbeid med Porsgrunn kommune, Høgskolen i Telemark og Herøya Industripark inviterer derfor studentene til en Næringssafari 8. oktober. Det vil bli satt opp buss fra Campus Kjølnes som kjører tur/retur Herøya Industripark denne dagen. Det vi bli omvising inne i den 1,5 kmstore industriparken. Studenter må melde seg på via post@vig.no innen 01.10.

Det ble arrangert quiz på standen onsdag 20. august. Følgende vinnere er blitt kontakt via sms; Peter Alexander Smestad (billetter til Skien Fritidspark), Johannes Ystad (billetter til Charlie kinosenter) og Karoline Sørlie (gavekort til Ælvespeilet).

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.