Markedsføre regionen

Vekst i Grenland skal fremme regionens fortrinn og belyse muligheter som regionen vår byr på. 

Området vårt har faktisk ganske så mye å by på, og flere fortrinn som bør belyses i mye større grad. Da hjelper det godt om flere aktører, både virkemiddelapparat, kommuner, fylkeskommuner og næringslivet, belyser og fokuserer i samme retning.

Vi bor i en region vi bør være stolte av, og som fortjener at man belyser fortrinnene som viser hvilke muligheter området vårt har. Vi må vise til ”sanne” kvaliteter. Så må vi tørre å gjøre det på en målbevisst måte, vi må faktisk si det høyt og tydelig.

Det hjelper også at det er flere som forteller den samme historien. De gode historiene fra regionen skal formidles og profileres i større grad, vi skal gjøre deg oppmerksom på hvor mye bra som foregår og hvilke muligheter området vårt representerer. Dette handler om å bygge et godt omdømme, det etterlatte inntrykket, for regionen. Hva vil vi at vår region skal bli husket for? Hvordan vil vi at andre skal tenke om regionen vi bor, arbeider og lever i? Og ikke minst hva skal folk tenke om min bedrift? Er man hjelpsomme og vennlige? Får man ting til å skje? Leverer man som avtalt? Er det kvalitet over produkter og arbeid? Etc, etc

Vekst i Grenland ønsker å bidra til å løfte regionens omdømme og sette fokus på det som er viktig når vi snakker om rammebetingelser for næringslivet, det å etablere seg i regionen og alt som da følger med. Vi må være det gode vertskap, det betyr at vi må gjennomføre som avtalt, samarbeide på tvers av kommune og etatsgrenser med hele virkemiddelapparatet. Men først av alt må vi nå frem hos potensielle aktører som vurderer å etablere seg andre steder, for så og selge inn regionen med alle våre gode fortrinn og argumenter. Dette er tidkrevende.

Vekst i Grenland har et godt utgangspunkt når vi skal bidra i arbeidet med å profilere regionen, vi har en god strategisk plattform og en god historie å fortelle.

Vi ser frem til å gjennomføre flere aktiviteter som vi mener vil gi regionen vår oppmerksomhet og et bra fokus, også sammen med andre aktører i regionen, som ønsker å bidra til økt oppmerksomhet og stolthet i Grenland.

Hos oss ligger markedsinnsikten, nettverket, forståelsen og oversikten på mulighetene som finnes i vår region. Vi som jobber med dette er dedikerte og ønsker at du som etablerer skal lykkes godt. Vi ønsker å tilrettelegge slik at du får riktig veiledning avhengig av ditt behov på en rask og hensiktsmessig måte.

Vekst i Grenland samarbeider ikke bare med våre seks eierkommuner, vi samarbeider med mange flere om fokuset med å sette et stempel av kvalitet på regionen vår, og belyse dette. Hurra for samarbeidet og fokuset på å fortelle de gode historiene.

 

Som et av Norges største havneområder er Grenland havn en viktig tilrettelegger for industri i regionen. Og om noen år er store deler av havna kanskje autonom.

Vekstkonferansen har etablert seg som en av de viktigste næringslivskonferansene i Grenland og arrangeres hvert år i forbindelse med Gründeruka. I år har SpareBank 1 Telemark gått inn som hovedsponsor og begge partene gleder seg til et tett samarbeid.

– Å jobbe i team gir konkurransefordeler, sier Lahus. Powered by Telemark har hentet inn teamsjefen i Norges største profflag i langrenn, Team Telemark.

27. nov

18.30-20.30 27. november 2018

Sted: Drangedal næringshage, Kåsmyra

28. nov

12.15-15.00 28. november 2018

Sted: Uniongate 18, Klosterøya, Skien

Viktig og nødvendig oppstartinformasjon for deg som vurderer å starte egen bedrift.

13. des

12.15-15.00 13. desember 2018

Sted: Uniongate 18, Klosterøya, Skien

Viktig og nødvendig oppstartinformasjon for deg som vurderer å starte egen bedrift.

10. jan

12.15-15.00 10. januar 2019

Sted: Uniongate 18, Klosterøya, Skien

Viktig og nødvendig oppstartinformasjon for deg som vurderer å starte egen bedrift.

24. jan

12.15-15.00 24. januar 2019

Sted: Uniongate 18, Klosterøya, Skien

Viktig og nødvendig oppstartinformasjon for deg som vurderer å starte egen bedrift.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.