Velkommen Karoline!

Denne våren vil  Vekst i Grenland leie en trainee fra Trainee Telemark. 1. mars begynner Karoline Stranddal hos oss.

Trainee Telemark er et regionalt trainee-program, et samarbeidsprosjekt mellom virksomheter i regionen, støttet av fylkeskommunen, Høgskolen i Telemark og Vekst i Grenland. Ordningen engasjerer uteksaminerte mastergrad studenter.

Hensikten er å styrke konkurransekraften ved at virksomheter i regionen får tilgang på høyt utdannet arbeidskraft. Samtidig styrker det også regionen at flere med høy utdanning bosetter seg her. Programmet gir en spennende og attraktiv inngang til arbeidslivet og sin karrierevei. 

Trainee-ressursen leies ut i 6 x 3 måneder, det vil si seks måneder hos tre forskjellige bedrifter. De første kandidatene begynte i sin trainee-ordning mars 2014 og går denne våren inn i sine siste sykluser. Flere bedrifter i Telemark har dette året hatt god nytte av sin trainee som har bidratt med sin kompetanse inn i et etablert miljø.

Denne våren vil også Vekst i Grenland leie en trainee fra ordningen. 1. Mars begynner Karoline Stranddal hos oss. Karoline har mastergrad i markedsføring og vil bli en god ressurs inn i vårt arbeid med omdømmearbeid av regionen samt andre prosjekter Vekst i Grenland skal jobbe med i 2015.

Vi ønsker Karoline velkommen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.