Grenland Investorforum

I Grenland Investorforum møtes ideer og kapital. Målgruppen er bedrifter i ekspansjon med et ønske om flere eiere, og bedrifter eller enkeltpersoner på jakt etter investeringsmuligheter.

To ganger i året samles bedrifter og investorer for å diskutere aktuelle temaer. Skal for eksempel en bedrift gjennomføre konkrete emisjonsprosesser kan vi invitere til egne skreddersydde møter.

Viktig møteplass

Helt siden 1999 har vi hatt denne møteplassen. Det er lokalt forankret, men det er mange deltakere fra forskjellige sider av næringslivet. Personer fra sentrale investeringsmiljøer og bedriftsledere som vurderer å etablere seg i Grenland er eksempler på noen.


Følger med i tiden


Investor Morten Christoffersen fra Skien er blant dem som gjerne tar turen til sammenkomster i regi Grenland Investorforum. 
- Hit kommer jeg for å se om det kommer opp nye ting. Og erfare hva som er i tiden, uttalte han nylig til regionsavisen Varden.

Grenland Investorforum er et samarbeid mellom Vekst i Grenland og Innovasjon Norge. Ønsker du å delta? Vil du vise frem dit prosjekt? Jakter du på kapital? Ta kontakt med Jørn Roar Bamle, Vekst i Grenland
 eller Bård Stranheim, Innovasjon Norge Telemark

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.