Markedsføre regionen

Vekst i Grenland skal fremme regionens fortrinn og belyse muligheter som regionen vår byr på. 

Området vårt har faktisk ganske så mye å by på, og flere fortrinn som bør belyses i mye større grad. Da hjelper det godt om flere aktører, både virkemiddelapparat, kommuner, fylkeskommuner og næringslivet, belyser og fokuserer i samme retning.

Vi bor i en region vi bør være stolte av, og som fortjener at man belyser fortrinnene som viser hvilke muligheter området vårt har. Vi må vise til ”sanne” kvaliteter. Så må vi tørre å gjøre det på en målbevisst måte, vi må faktisk si det høyt og tydelig.

Det hjelper også at det er flere som forteller den samme historien. De gode historiene fra regionen skal formidles og profileres i større grad, vi skal gjøre deg oppmerksom på hvor mye bra som foregår og hvilke muligheter området vårt representerer. Dette handler om å bygge et godt omdømme, det etterlatte inntrykket, for regionen. Hva vil vi at vår region skal bli husket for? Hvordan vil vi at andre skal tenke om regionen vi bor, arbeider og lever i? Og ikke minst hva skal folk tenke om min bedrift? Er man hjelpsomme og vennlige? Får man ting til å skje? Leverer man som avtalt? Er det kvalitet over produkter og arbeid? Etc, etc

Vekst i Grenland ønsker å bidra til å løfte regionens omdømme og sette fokus på det som er viktig når vi snakker om rammebetingelser for næringslivet, det å etablere seg i regionen og alt som da følger med. Vi må være det gode vertskap, det betyr at vi må gjennomføre som avtalt, samarbeide på tvers av kommune og etatsgrenser med hele virkemiddelapparatet. Men først av alt må vi nå frem hos potensielle aktører som vurderer å etablere seg andre steder, for så og selge inn regionen med alle våre gode fortrinn og argumenter. Dette er tidkrevende.

Vekst i Grenland har et godt utgangspunkt når vi skal bidra i arbeidet med å profilere regionen, vi har en god strategisk plattform og en god historie å fortelle.

Vi ser frem til å gjennomføre flere aktiviteter som vi mener vil gi regionen vår oppmerksomhet og et bra fokus, også sammen med andre aktører i regionen, som ønsker å bidra til økt oppmerksomhet og stolthet i Grenland.

Hos oss ligger markedsinnsikten, nettverket, forståelsen og oversikten på mulighetene som finnes i vår region. Vi som jobber med dette er dedikerte og ønsker at du som etablerer skal lykkes godt. Vi ønsker å tilrettelegge slik at du får riktig veiledning avhengig av ditt behov på en rask og hensiktsmessig måte.

Vekst i Grenland samarbeider ikke bare med våre seks eierkommuner, vi samarbeider med mange flere om fokuset med å sette et stempel av kvalitet på regionen vår, og belyse dette. Hurra for samarbeidet og fokuset på å fortelle de gode historiene.

 

Kragerøbedriften SagaOppsyn vant pitchekonkurransen under Startgropa i 2017. De tilbyr sensorovervåkning av båter, hytter og fritidseiendeler.

Er du en ambisiøs grûnder fra Telemark, med en unik idé, konkurranseinstinkt og et ønske om å bli gode i pitching? Da kan du i tillegg vinne 100.000 kroner!

Det var trangt om plassen på uterestauranten på Madam Reiersen i Arendal da Powered by Telemark inviterte til debatt om regionenes nye og spenstige ambisjon, med god hjelp fra møteleder Oddvar Stenstrøm.

11.30-15.30 24. oktober 2018

Ælvespeilet, Porsgrunn

9.00-11.00 30. oktober 2018

Klosterøya, Skien

12.15-15.00 1. november 2018

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

8.00-9.30 12. november 2018

ByLab, Telemarksgata 10, Skien

10.00-12.00 12. november 2018

ByLab, Skien sentrum. Telemarksgata 10

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.