Om ViG

Vekst i Grenland IKS eies av grenlandskommunene, og er deres næringsutviklingsapparat. Målet for ViG er å bidra til økt antall arbeidsplasser i regionen. Selskapet bistår grenlandskommunenes politiske og administrative ledelse i næringssaker, er kontaktpunkt overfor etablert næringsliv og mottaksapparat i næringshenvendelser. Selskapet arbeider for å gjøre regionen mer synlig og attraktiv. I dette ligger bl.a. aktivt «salg» av regionen, og startopphjelp til nye bedrifter og etablerte bedrifter med en unik ide.

Representantskapet er ViGs øverste organ. Styret er satt sammen av en fra hver kommune, samt styreleder som kommer fra privat sektor. Selskapet har 13 ansatte, ledes av næringssjefen i Grenland og er lokalisert i Kunnskapsverkstedet på Klosterøya i Skien. Etablererkontoret Grenland er en del av ViG.

ViG er aktivitet-/prosjektorganisert. Det er opprettet tre team for å sikre god informasjonsflyt og samordning internt i selskapet. Teamene er:

Team samlet, ledes av Hanne Gro Haugland

Team synlig, ledes av Jan Thomas Moen

Team attraktiv, ledes av Tone Allum.

Selskapsavtalen, Oppdragsavtalen og Strategisk næringsplan for Grenland er styrende for ViGs arbeid. Selskapets konkrete aktiviteter og prosjekter framgår av Handlingsplanen 2017.

Hver kommune har sin kontakt i ViG. Kommunekontakten handler på oppdrag fra politisk og administrativ ledelse i kommunene. 

Bamble: Geir Lia
Drangedal: Tore Halvorsen
Kragerø: Geir Lia
Porsgrunn: Øyvind Solbakken
Siljan: Ståle Tveit
Skien: Ståle Tveit

Vekst i Grenland ble startet tidlig på nittitallet, da Grenland etter norsk målestokk hadde en svært høy arbeidsledighet. Selskapet skulle den gang være et verktøy for å skape nye jobber og ny optimisme.  25 år senere jobber vi fortsatt fortsatt med de samme målene.

12.15-15.00 19. april 2018

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

12.15-15.00 3. mai 2018

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

17.00 4. mai - 18.00 6. mai 2018
12.15-15.00 24. mai 2018

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

12.15-15.00 14. juni 2018

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.