Fond

Vekst i Grenland forvalter Grenland næringsfond og Drangedal kommunale næringsfond.

Grenland næringsfond

Midler fra fondet går primært til utviklingsprosjekter i nye eller eksisterende bedrifter. Midlene gis i prosjektets tidligfase, i form av tilskudd eller utviklingslån (lån uten pantsikring).  Fondet eies av kommunene Bamble, Porsgrunn, Skien og Siljan, og forvaltes av Vekst i Grenland. Spørsmål kan rettes til ViG ved Tore Halvorsen på telefon 984 12 859 eller epost tore.halvorsen@vig.no.

Vedtekter Grenland næringsfond.

Styrevedtak om Grenland næringsfond.

Skien næringsfond

Midler fra fondet skal gå til utviklingsprosjekter i nye eller eksisterende bedrifter. Midlene gis i prosjektets tidligfase, i form av tilskudd eller utviklingslån (lån uten pantsikring).  Fondet eies av Skien kommune, og forvaltes av kommunens næringsenhet. Spørsmål kan rettes til Ståle Tveit på telefon 957 30 277 eller epost stale.tveit@skien.kommune.no.

Les mer på hjemmesidene til Skien næringsfond.

Drangedal kommunale næringsfond

Midler fra DKNF går til prosjekter/tiltak i Drangedal som fører til ny virksomhet og som har en sysselsettingseffekt. Søknadsfristen i 2018 var 1. juni. Eventuelle spørsmål kan rettes til Drangedal næringshage ved Tore Halvorsen på telefon 984 12 859 eller epost tore.halvorsen@vig.no. 

Kragerø kommunale næringsfond 

Midler fra KKNF går til prosjekter/tiltak i Kragerø som fører til ny virksomhet og som har en sysselsettingseffekt. Søknadsfristen i 2018 var 1. juni. Eventuelle spørsmål kan rettes til Kragerø kommune ved Geir Lia på telefon 993 66 166 eller epost geir.h.lia@kragero.kommune.no.

Stiftelsen Geneticum

Geneticum skal, på forretningsmessig basis drive undervisning, forskning og annen virksomhet innen bioteknologi. Fondet skal bidra til et sterkere bindeledd mellom næringslivet i Telemark, forsknings- og undervisningsinstitusjoner i Telemark og universitetsmiljøer i Norge og utlandet. Midlene (utviklingslån og tilskudd) skal brukes til å fremme nyskaping og utvikling av nye forretningsideer innen medisin/bioteknologi i Telemark. Geneticum er stiftet av Telemark fylkeskommune, Skien næringsfond AS, AS Telelab og Bionor AS. Spørsmål om fondet sendes til post@vig.no.

Andre fond

Det finnes en rekke andre fond og ordninger. Du finner mer om disse via vårt startopp-kart.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.