Helseinnovasjon Telemark

Helseinnovasjon Telemark skal bistå helsegrundere og etablerte helseselskaper i Telemark med å utvikle deres ideer, innovasjoner og forskningsprosjekter. Helsenæringen er i en rivende utvikling, markedet for bedriftene er ofte globalt og for samfunnet er det helt essensielt at vi klarer å fornye helsesektoren. 

Prosjektet har som mål å bidra til økt innovasjon, verdiskapning og flere arbeidsplasser gjennom å styrke samarbeidet mellom USN og helsenæringen i Telemark.

Prosjektet skal bidra til å styrke posisjonen til campus Kjølnes gjennom økt kunnskap i næringslivet om mulighetene som finnes i USN som bidragsyter i bedriftens utvikling, samt bedre forståelse i USN for hvilke behov som må dekkes for at helsenæringen skal anse USN for å være en attraktiv partner å samarbeide med. 

Gjennom prosjektperioden er målet at minst fem bedrifter og eller offentlige partnere skal ha startet opp formelt samarbeid med Universitetet. Samarbeidet kan ha form av felles forskingsprosjekter, studentmobilitet (eks student ut i bedrift) og eller annet formelt arbeid, som felles kommersialisering av forskningsresultater fra USN. Videre skal minst tre telemarksbedrifter skal ha etablert samarbeidsprosjekter med nasjonale og eller internasjonale bedrifter, helsecluster eller andre større selskapsstrukturer.  

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Telemark fylkeskommune, ViG, Klosterøyafondet, Skien Næringsfond, Kragerø kommunale næringsfond, Drangedal kommunale Næringsfond  og USN.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.