Nytt og unikt tilbud for kulturelle og kreative næringer i Telemark

12.00 2. april - 13.00 3. april 2019

Sted: Meierigården, Storgata 115, Porsgrunn

Ovasjon – et utviklingsprogram for kulturelle og kreative næringer i regi av Kulturrådet kommer til Telemark!

elemark er et av totalt 8 – 10 steder som er valgt ut i Norge til å få programmet nå i 2019. Programmet Ovasjon er en storsatsing fra Kulturrådets avdeling for kreative næringer.

Se programmet her: http://info.leanbusinessplatform.com/ovasjon2019telemark

Programmet har åpent for påmelding NÅ og det er kun totalt 12 plasser. Max 8. av dem kan søke og har mulighet til å få mentor over en 10 mnd. periode.

Programmet er skreddersydd for å bygge en bærekraftig bedrift av kulturell eller kreativ kompetanse. Programmet er for bedrifter innen kulturvern, musikk, design, mote, scenekunst, film, spill, visuell kunst, arkitektur og litteratur. Utviklingsprogrammet består av to deler: 

  1. To lunsj til lunsj samlinger med oppstart 13 mars, (videre 14 mars, 2 og 3 april), med fokus på utvikling av forretningside og forretningsmodell.
  2. Mentoringprogramdel over 10 måneder med opplæring for mentorer, kobling mellom næringer (adepter) og mentorer og 3. nettverksmøter for mentorer og adepter fordelt i perioden. Vi søker her også etter mentorer som har næringslivserfaring, ønsker å bidra med sin kompetanse og erfaring på frivillig basis og utvikle seg som mentor. 

For mer informasjon: Tlf.: 928 89 901 Linda Cecilie Furulund.

 

Facebook: kunstgjødsel

Instagram: kunstgjodsel

Twitter: @kunstgjodsel

#kunstgjodsling

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.