Nyhetsarkiv

58 søkte stillingen som ny markeds- og kommunikasjonssjef i Vekst i Grenland. Etter en lang og grundig prosess, er stillingen besatt av Jan Thomas Moen (37) fra Skien.

Helseinnovasjon Telemark var et to-årig prosjekt fra 2012 til 2014, som nå har gjenoppstått med Preben Hjallum (44) som ny prosjektleder.

Christer Falck og Francois El-Safadi:
Deler gründererfaringer med 450 Ungdomsbedriftsdeltakere

Hva tenker egentlig næringsliv og investorer om mulighetene i Telemark og Grenland? 

Halvor Sannes har utviklet HSX Firefighter – en pakkeløsning for brannslukking på utilgjengelige steder. Nå gjelder det å få den ut i verden, slik at flere branner kan stoppes før det er for sent. 

Hele årsproduksjonen til fabrikken på Skjerkøya i Bamble er allerede solgt.

Har du en god forretningsidé som samtidig representerer et potensial for jobbskaping i Grenland? Eller kanskje du allerede driver virksomhet og ønsker å utforske støttemuligheter for videre utvikling? Da kan det være gull verdt å undersøke muligheten for lån og tilskudd gjennom de ordninger som forvaltes av Vekst i Grenland IKS. I denne artikkelen får du en oversikt over fondene og de mulighetene de representerer.

Noen ord om arbeid for næringsutvikling ettersom det har vært et tema hos flere i innlegg i Drangedalsposten. Drangedal har nylig vedtatt en kommuneplan, med et næringskapittel. 

Grenland er et nasjonalt knutepunkt mellom vei, bane og sjø. Pågående arbeider på E18, jernbaneutbygging på Vestfoldbanen og vedtatte planer er i ferd med å øke vår attraktivitet betydelig. Skal vi stoppe alt arbeid for gå på en «ny» ide med påfølgende planlegging og kamp om midler?

Vekst i Grenland IKS (ViG) er vertskap for prosjektet Helseinnovasjon Telemark del2.

Gisle Roksund avlegger, i forrige lørdags Varden, samferdselsområdet en aldri så liten legevisitt. «Avstanden fra Skien til E18 er for lang og Grenland er dermed i bakevja» lyder diagnosen, og videre at «etablerte politikere og partier synes å være mer opptatt av å forsvare gamle vedtak enn å tenke nytt». 

Stiftelsen Vekst i Grenland ble etablert for 25 år siden. I den anledningen, hadde TA et stort oppslag for noen uker siden. 

Ståle Tveit

I mai 1990 ble det tatt et initiativ fra blant annet NHO, LO, KS, næringslivsledere og politikere i Grenlandskommunene om å utvikle et tettere samarbeid rundt næringsutvikling og regional profilering/identitetsbygging i Grenland. 

Vår markedssjef har fått nye utfordringer, og vi søker derfor etter en ny, dyktig MARKEDS- OG INFORMASJONSSJEF

Etablererkontoret Grenland og Etablererkontoret Vestmar er slått sammen til ett kontor.

Opp gjennom årene har Vekst i Grenland fått klare tilbakemeldinger fra næringslivet om at infrastrukturen er for dårlig og at framkommeligheten må bedres.

Nå kommer beslutningen om hvor det statlige veiselskapet skal ligge. Telemark og Grenland har kompetansen, kapasiteten og infrastrukturen. Veiselskapet bør til Telemark.

«Det må se ut som det er laget i Siljan!»

Håndverk- og teknologibedriften Nicro, som skreddersyr innredninger i rustfritt stål til kjøkken og servering, vokser i en tøff konkurranse. – Vi har holdt fast på kvalitet hele veien. Begrepet ‘Nicro Kvalitet’ betyr at det må se ut som det er laget i Siljan, sier eier og daglig leder Vidar Korneliussen. 

Arkitektur- og designbedriften Point i Drangedal opererer mellom Oslo, Kristiansand og Rjukan. – Det er ingen grenser for innovativ arkitektur og design, sier gründer og daglig leder Bart Burgerhoudt. 

–    Herøya Industripark er en av Norges ledende industriparker, og et naturlig valg hvis du ser etter et sted å etablere virksomheten din.  Vi tilbyr bistand til små og store bedrifter – hele veien fra forskning og lab, til kommersiell drift.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.