Nyhetsarkiv

– Å jobbe i team gir konkurransefordeler, sier Lahus. Powered by Telemark har hentet inn teamsjefen i Norges største profflag i langrenn, Team Telemark.

«Det må arbeides for å få flere internasjonale investorer til å velge Norge», sa Anita Krohn Traaseth, direktør i Innovasjon Norge, under årets innovasjonstale.

Litt pussig kanskje, men sjeldne jordarter er verken sjeldne eller jordarter. Derimot er dette metaller, som finnes overalt.

Kragerøbedriften SagaOppsyn vant pitchekonkurransen under Startgropa i 2017. De tilbyr sensorovervåkning av båter, hytter og fritidseiendeler.

Er du en ambisiøs grûnder fra Telemark, med en unik idé, konkurranseinstinkt og et ønske om å bli gode i pitching? Da kan du i tillegg vinne 100.000 kroner!

Det var trangt om plassen på uterestauranten på Madam Reiersen i Arendal da Powered by Telemark inviterte til debatt om regionenes nye og spenstige ambisjon, med god hjelp fra møteleder Oddvar Stenstrøm.

Arendalsuka har utviklet seg til å bli en attraktiv møteplass for politikk og næring, og går av stabelen 13-18.august. Powered by Telemark skal være tilstede på denne viktige arenaen for å synliggjøre regionens næringsliv og regionen som et attraktivt etableringssted.

Til høsten (2018) er det klart for oppstart av en ny industrimaster i Porsgrunn, i regi av Universitetet i Sørøst-Norge. Masteren er unik i sitt slag, og gir studentene reell arbeidserfaring ved siden av studiene.

Powered by Telemark/Vekst i Grenland IKS søker prosjektleder i midlertidig stilling. Det er ønskelig med rask tiltredelse.

Grenlandsfolk er stolte av regionen sin. De lyser opp når de snakker om Grenlands harmoniske landskap med åkere, åser, elver, skjærgård og fjell. 

I «Strategisk Næringsplan for Grenland 2017-2020» er et av hovedmålene flere arbeidsplasser i vår region. Millba AS er en god bidragsyter til målsettingen. 

Jeg har lett, men ikke funnet en klar definisjon av næringspolitikk. Noen bruker begrepene «den store og lille næringspolitikken». I kommunal sammenheng, vil den store næringspolitikken være barnehage, eldreomsorg, arealforvaltning, byutvikling m.m., mens den lille næringspolitikken vil være bl.a. etablererveiledning og forvaltning av kommunale næringsfond.

Vekst i Grenland IKS fikk overvære åpen dag hos Bouvet Industries AS som nå er det nye navnet på den tradisjonsrike Skiensbedriften – nå lokalisert i Bedriftsveien 10 på Kjørbekk. Bak Bouvet ligger det norske Beerenberg-konsernet som med sine 2 mrd i omsetning og drøyt 1300 ansatte primært rettet mot olje- gassindustrien. Ved oppkjøpet av Vetlesen ønsker Beerenberg å bli mer synlige med sine produkter og tjenester i Grenland og resten av sørøstlandet; ikke minst rettet mot landbasert industri. Dette er et initiativ Vekst i Grenland IKS ønsker velkommen!

En jernbaneterminal i Herøya Industripark blir en viktig forutsetning for å få til en storsatsing på miljøvennligvennlig godstransport i Telemark og Vestfold. I dag presenterte de to fylkeskommunene sin rapport om felles godskonsept, fase 1.  

Ved Universitetet i Sørøst-Norge skaper man dagens og fremtidens miljøvennlige energitiltak. Det er spennende å møte et landsledende teknologisk fagmiljø i Porsgrunn.

For fjerde år på rad arrangerte Skien kommune v/ordfører Hedda Foss Five i spissen et næringslivsseminar 19. april – det hele skjedde i et strålende vårvær.

På dagens møte fredag 13. april, valgte Representantskapet nytt styre til Vekst i Grenland IKS.

Vi er flere som har tro på at MSG Production sin produksjon på Geiteryggen vil bli et nytt eventyr for regionen. Er det noe sannhet i det?

– oppsummering fra kveldsmøte i Siljan næringsforening 15. februar 2018

8. februar var ordfører Hedda Foss Five på bedriftsbesøksrunde. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.