Nyhetsarkiv

Astrid Skreosen er i vinden som aldri før. Hennes superabsorberende fødelaken får oppmerksomhet og kontrakter på flere hold. Denne uka ble den første avtalen utenfor Norge signert. 

6. juni 2012 er en historisk dag for veg-Telemark. For første gang åpnes en 4-felt vegstrekning i vårt fylke. Statsministeren kommer og snorer klippes med stor festivitas. Gledelig og nødvendig, men er det selvfølgelig?

Nordsjøgass i rør til Grenland er en idé som har vært viktig lenge – allerede på åttitallet var dette et hett tema. Som det fremkommer i dagens TA, understreker leder av Telemark Gassforum Terje Riis Johansen, at med svenske myndigheters nøling må også det nedskalerte prosjektet legges på is. 

Vi har gleden av å presentere for deg helt nye hjemmesider med tydelig fokus på målgruppene INVESTOR – BEDRIFT - GRÜNDER. Vi har som målsetting at leseren finner riktig og tilstrekkelig informasjon om hva ViG og regionen kan tilby; tilsvarende et «første kundemøte». I samme moment legger vi om fra tradisjonell nyhetsvarsling til bloggkommentarer og nyhetsbrev.

Årets generalforsamling går inn i historien som den lengste jeg har vært med på. Drøfting av én sak medførte høy temperatur blant eierne våre.

Det spesielle for vår nasjon er at vi har en svært rik stat som tar eierposisjoner i næringsliv over hele verden - mens vi har en befolkning og et nasjonalt næringsliv som har relativt små finansielle muskler.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.