Nyhetsarkiv

Vi har hatt kontakt med initiativtakerne bak Gamle Lensmann og finner en meget entusiastisk gjeng. Stikkord er gode matopplevelser, gjenbruk, redesign og en «magisk» skredder i nabolokalet!

Grenland konkurrerer hver dag med andre regioner om å være attraktiv og synlig overfor virksomheter og arbeidstakere. 

Bamble kommune og Vekst i Grenland inviterer til vårens næringsfrokost hos Heimat, på Rugtvedt (Lasses) torsdag 20. april.

Vi har mye å være stolte av i Grenland. Lista over våre fortrinn som næringsregion er lang. Nedenfor er noen av dem.

Gutta hos Steuler Solar Technology har utviklet en støpedigel som ingen har gjort før dem. Den kan revolusjonere solenergibransjen. I tillegg har de til felles å være friluftsentusiaster, musikere og globetrottere.

Frankeh Yaya Colley er en mann med mange talenter, flere kjenner nok godt til hans kvaliteter på fotballbanen, men også utenfor banen ønsker han å spille andre gode.

Fredag 31. mars arrangerer Proventia frokostmøte fra 08:00 - 11:00 i Herøya Industripark (Bygg 25).

Siden 2004 har den internasjonale skolen i Porsgrunn vært et viktig supplement til det offentlige skoletilbudet i vår region, og ikke minst vært et fortinn for å tiltrekke riktig kompetanse til næringslivet. 

Vårt helsevesen er et av verdens beste. Denne testarenaen gir fylkets helseselskaper alle muligheter til å lykkes internasjonalt.

Hun så et sterkt behov for nye arbeidsmåter i teoriundervisningen i naturfag i videregående, for å skape positivt engasjement og læring for elevene. Tre fagbøker om «engasjerende naturfag» samt mange foredrag og workshops om konseptet over hele landet har blitt godt mottatt. Nå er Kari Folkvord klar for nye muligheter til å spre konseptet.

Kragerø kommune inviterer til åpent folkemøte torsdag 9. februar fra kl. 18.00 - 20.30 i Kragerø Bibliotek.

Grenland trenger flere arbeidsplasser. Det synspunktet deles av politikere, næringsliv og folk flest. Arbeidsplassvekst skjer både i eksisterende bedrifter og ved nyetableringer.

Virkemiddelapparatet i Telemark har gjennom de siste 18 måneder fulgt Anita Kåss sine forskningsprosjekter.

Havneselskapene i Larvik og Grenland har startet samarbeid om å tilrettelegge og samordne terminaler og rutenett for å flytte gods fra vei til bane.

65 ledere fra det private og offentlige næringsliv i Grenland møtte opp tirsdag morgen for å bli inspirert til å ta innover seg FN`s bærekraftmål.

Regional analyse for Grenland 2016 ble lagt fram rett før jul. Tallene for 2016 gir grunn til undring og forhåpning.

Begrepet “to tanker i hodet samtidig” er forslitt, men er likevel relevant når vi snakker om næringsarbeid. 

Grenland og Telemark er både i historisk sammenheng og i samtid et av de mest betydningsfulle industristedene i Norge.

Torsdag 27. oktober fikk vi besøk av syv representanter fra Nærings- og fiskeridepartementet, etter at NHO Telemark, Skien Næringsforening og Vekst i Grenland sammen sendte inn en invitasjon 1. september basert på departementets "ut i landet" initiativ, hvor fokuset skulle være "Omstilling og utfordringer i norsk næringsliv".

Jernbaneløftet. Blant planleggere og øvrige jernbanefolk er jernbanestrekningen omtalt som «genistreken», det er faktisk en grei beskrivelse. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.