Beste gründeridé kan vinne 100.000 !

Tommy Odinsen fra Innovsjon Norge sammen med Saga Oppsyn, vinnere i 2017.

Er du en ambisiøs grûnder fra Telemark, med en unik idé, konkurranseinstinkt og et ønske om å bli gode i pitching? Da kan du i tillegg vinne 100.000 kroner!

Vil du i tillegg lære pitching av proffene og få anledning til å teste pitchen din foran et profesjonelt panel av investorer, bør du melde din interesse innen 5. oktober! Under Gründeruka i Telemark 12. – 16. november arrangeres Startgropa – der grunder møter investor i Kragerø 15 og 16. oktober.

Konkurransen

En Pitch skal være interessant, rask og føre til handling! Hva er en god oppbygning av pitchen? Hvordan fange oppmerksomheten fra starten, og beholde den? Hva er en sterk avslutning? Hvordan håndtere spørsmål i etterkant?

Inntil 10 kandidater vil bli inviterte til å delta i en pitchekonkurranse dag 1 i Startgropa (under Gründeruka 2018). Disse får presentere forretningsideen sin for en sal av mulige kunder, samarbeidspartnere og investorer. Vinneren premieres med 100.000, som øremerkes utvikling av bedriften.
Juryen består av medlemmer fra lokale investormiljø og næringsliv.
Profesjonelle aktører i tillegg til Vekst i Grenland og Innovasjon Norge vil bistå med pitchekursing, pitchetrening og generalprøve for et testpanel.

Vi gjentar fjorårets suksess

I fjor gikk Saga Oppsyn av med prisen fra Innovasjon Norge, som er en av samarbeidspartnere under Gründeruka. 
- Vi samlet 125 gründere i Kragerø i fjor, som fikk møte investorer og fikk utvidet sitt nettverk, ispedd en god dose med kunnskap. Tilbakemeldingene har vært så positive at vi bare måtte ha Startgropa på programmet under Gründeruka i år også sier Tone Allum (prosjektleder Gründeruka) og Marte Lønnebakke (Innovasjon Norge).
I tillegg til pengepremien som ble delt ut til Saga Oppsyn fra Kragerø, vant Frankeh Colley og hans Brave prosjekt Flying Start-prisen fra R8.  Denne prisen vil også deles ut i år. 

 

Så hva skjer fremover? Merk dere følgende datoer:

Fredag 5. oktober

Frist for innsending av søknad om deltakelse

Tirsdag 9. oktober 

Søkere får svar, og mer detaljert informasjon om programmet videre

Onsdag 17. oktober

Pitchekurs/-trening på Skagerak Arena

Fredag 2.november 

Generalprøve med panel på Skagerak Arena

Onsdag 14. november 

Frist for innsending av presentasjon

Torsdag 15. november

Startgropa og Pitchekonkurranse

Full pakke til 690 kroner

- Vi holder på den lave prisen, som gir overnatting, tettpakket program i 2 dager, lunsj, frokost og middag, dette er mulig gjennom gode samarbeidspartnere som Innovasjon Norge, Telemark Fylkeskommune, SpareBank 1 Telemark, R8 Edge og Vekst i Grenland. Målgruppen for arrangementet er nettopp gründere, eller personer som snuser på gründertilværelsen kan Tone Allum fortelle.
GRATIS Buss
De som ikke har anledning til å kjøre ned selv, kan hoppe på bussen som vi setter opp for anledningen.

Programmet slippes snart

I fjor hadde vi blant annet besøk av gutta bak Oslo Business forum, og vi ser jo hva de har fått til, selveste Obama kom på besøk. Vi kan også i år si at det kommer spennende aktører som det er verdt å få med seg, sier en hemmelighetsfull Tone Allum. Programmet sys sammen i disse dager.
Du kan lese mer om konkurransen og påmelding på Gründeruka sine nettsider
www.grunderuka.no

 

Arrangør er Vekst i Grenland IKS i samarbeid med Innovasjon Norge Telemark.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.