Klondyke!!

Svarer entreprenør Ulf Solbakken (56) når vi spør ham om hva som skjer i byggebransjen i Grenland; - Bare legg merke til alle byggekranene i distriktet; sier han videre. 

Ulf er Skiensgutt, men flyttet til et småbruk i Gurholtveien i 2013. Han stortrives i Siljan.

I drøyt 20 år har han ledet entreprenørselskapet Ulf Solbakken AS som holder til i Luksefjellveien i Skien. Dette er en solid bedrift som har hatt fin vekst og god inntjening over mange år. - En god indikasjon på at vi lykkes er at kunder kommer tilbake til oss med nye prosjekter; sier han.

I dag er det i underkant av 30 ansatte og firmaet må tidvis leie inn personell for å håndtere alle prosjektene. Ulf regner med en omsetning i 2017 på ca 60 mnok. All aktivitet er i Grenlandskommunene; herunder Siljan. I tillegg til å bygge på oppdrag fra kunder, har firmaet også prosjekter i egen regi. Pågangen er så stor at han tidvis må si nei til oppdrag.

Ulf er bekymret over deler av entreprenørbransjen der han mener det finnes «cowboyer» på jakt etter kortsiktig profitt. - Det er ikke minst viktig at kommunene i sine anbudsprosesser er tydelige når det gjelder krav, og at det tas grep som bidrar til en ryddigere bransje, sier han videre.

Han mener videre at Siljan kommune burde tilrettelegge for mer boligbygging – her trives folk og det er flere attraktive tomteområder. Han trekker spesielt frem Øvrebøtjønn og Holtesletta.

Ulf gleder seg over utviklingen i Grenland der både private og næringsdrivende investerer i nybygg. Sammen med en dyktig flokk medarbeidere ser han optimistisk på fremtiden.

Vi ønsker Ulf og resten av gjengen lykke til videre!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.