Skien og Ibsen ut til 100 millioner TV-seere!

Matprogrammet ”New Scandinavian Cooking” har allerede vært i Morgedal og filmet, i august kommer de til Skien for å lage TV-program under Matfestivalen.

Hver episode i matserien ”New Scandinavian Cooking” er på 30 minutter, og har ifølge TellusWorks 100 millioner seere i mer enn 125 land.  Programledere er kjente navn som Andreas Viestad, Tina Nordstrøm, Sara La Fountain og Claus Meyer. Samarbeidspartnere er TV-kanaler som norske TV2, BBC World, APT – American Public Television og AFC-Asian Food Channel. 

I programserien besøkes spennende plasser i hele Norden hvor det settes fokus på hva som er unikt med stedet og potensialet det har som reisemål, samtidig som serien gir et innblikk i stedets mattradisjoner. I Skien vil det bli fokus både på Matfestivalen og Henrik Ibsen sitt liv og forfatterskap.

Skien kommune har påtatt seg prosjektledelsen i forkant av besøket fra TV-teamet. Prosjektgruppens oppgave vil være å bruke sin lokalkunnskap og komme med innspill til TV-teamet på lokasjoner, historier, kulturaktører, matprodusenter og produkter som er aktuelle å løfte.

Vi gleder oss til å få vise ”Et lite stykke Norge” ute i den store verden!

Varden var til stede under filmingen i Morgedal, les mer

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.