Stoler vi på media, politikerne og sjefen?

”Fake news” er moteuttrykket fra USA det siste året. Hva er sant, hva er falskt, hvem kan vi stole på i det store bildet, og hvem stoler vi på i nære relasjoner?

Det digitale samfunnet er kommet for å bli - på godt og vondt.  I grunnskolen undervises barna våre i nettvett, og flere er enige om at de verste nettrollene er oss voksne. Avisene trykker rykter fra nettet som sannheter, og det blir stadig viktigere og ”tenke sjæl”. Hvordan møter vi i næringslivet den nye teknologiske hverdagen? Hvordan skaper vi tillit til ansatte, samarbeidspartnere og kunder?

Tillit

Årets Vekstkonferanse i Ælvespeilet 15. november har hovedfokus på emnet tillit. Dyktige foredragsholdere kommer for å dele av sine erfaringer. Dette er et tema som appellerer, og Ælvespeilet er i ferd med å fylles opp av deltagere.

 

Tilliten som kreves i en heldigital hverdag   

Ingvild Moen og Olav Mellingsæter er digitale rådgivere og viktige stemmer innen sosial kommunikasjon og digital markedsføring. 

Moen og Mellingsæther er sterkt engasjert i konsekvensene av teknologiskiftet som snur opp ned på kommunikasjon. De reiser sammen i inn- og utland for å holde foredrag, kurs og workshop innen tematikken, og neste uke kommer de til oss i Grenland.

Hvordan bygge tillit – selv når krisen rammer oss?

Skiensjenta Marianne Melfald har jobbet med kommunikasjon i over 25 år, både som journalist, kommunikasjonsdirektør og som rådgiver i de største konsulentselskapene. Hun vet hvordan det er å stå i mediestormen.

-       De som er godt forberedt, kommer ofte styrket ut av kriser – med tilliten intakt, forteller Melfald.

Når det røyner på, hvilke lederegenskaper er viktige?

Hanne Kristin Rohde har hatt flere lederstillinger innen politiet. Hun har vært nominert til ”årets navn” i VG og blitt kåret til ”Årets Osloborger”.

-       Åpenhet og ærlighet er viktige verdier i min utøvelse av lederskap, forteller Rohde.

Hennes foredrag er basert på egne erfaringer. Hun er svært tydelig på at ledelse ikke er en forfremmelse, men et valg. Samarbeid og tillit kan ikke instrueres.

Tillit til media og medias makt

Hans-Wilhelm Steinfeld er kjent som en tøff og pågående utenriksreporter. Med det mediabildet vi har i dag, er vi spente på hans skreddersydde foredrag til Vekstkonferansen ”Tillit til media og medias makt”.

Vekstkonferansen

Dette er femte året på rad at Vekstkonferansen arrangeres. I 2012 tok Etablererkontoret Grenland og Vekst i Grenland initiativet til gjennomføring av Global Entrepreneurship Week, som lokalt ble døpt om til ”Gründeruka”. Året etter ble den første Vekstkonferansen arrangert, som en av hovedaktivitetene under Gründeruka.

I tillegg til forannevnte foredragsholdere, vil lokale aktører som Høgskolen i Sørøst Norge, Powered by Grenland, Skagerak Energi og Telemarksforskning informere om sine aktiviteter for å skape vekst i Grenland.

Meld deg på Vekstkonferansen.

Global Entrepreneurship Week

Sitater fra Vekstkonferansens publikum

  • Takk for en konferanse som overgikk høye forventninger.
  • Flott at ViG gjennomfører konferanser som både er gode, og som peker ut en retning for næringsarbeid:)
  • Tusen takk for en inspirerende dag
  • Totalt MEGET bra!
  • Super anledning til å høre om hva som rører seg i samfunnet
  • Gleder meg til neste år!
  • God informasjon i forkant og veldig god mat
  • Bra miks av ultralokalt til verdensperspektiv. Fant nytteverdi i alt. Og bra det ikke ble brukt mye tid på takke-sekvenser/blomsterutdelinger etter foredragene

vekstkonferansen.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.