Stor pågang etter tur på Toke med Tokedølen II

Tele-Tur AS kan melde om stor interesse for båttur på Toke med Tokedølen ll, og kan melde om 700 solgte billetter til nå i juni.

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.

Tele-tur AS har ansvaret for booking av turer med båten og andre typer opplevelser i Drangedal. Årets mest populære pakketur er buss til Tokeblikk, der Idunns Mathus AS serverer lunsj, en to timers båttur fra Merkebekk til Toke Brygge. Noen velger å besøke Holt Gård, Bygdetunet, Halfdans Bokhus eller andre reisemål før de vender hjem igjen.

Det er de to pensjonistene Jens Erik Rudlang og Per Rinde som er hovedaksjonærer i Tokedølen ll AS. Resten av aksjene er enten folkeaksjer eller eies av hytteutviklerne rundt Toke.  Jens og Per kjøpte båten i fjor, som kan ta 55 passasjerer og hadde da noen prøveseilinger med innleid kaptein. I vinter har eier, Jens og Knut Bøen tatt skippereksamen. På turene får de som vil informasjon om historie, folk, gårdsbruk og næringsliv.  

Tokedølen ll har egen brygge på Toke Brygge, som er i øvre Toke. I nedre Toke kan turen gå til Rørholt i Bamble, eller helt ned mot Dalsfoss i Kragerø. Øvre og nedre Toke forbindes ved Straume, i et smalt sund. Informasjon om Tokedølen kan du finne på www.Facebook.com/tokedolen. Eller kontakte Tele-Tur AS 35 99 81 25 eller www.visit.drangedal.no. Foreløpig er båten bestilt for gruppereiser, men det planlegges hopp-på-turer i juli. Tele-Tur AS planlegger buss fra Kragerø 13/7 og 27/7 til Tokedølen.

Du har ikke tilgang til å se dette objektet.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.